En toen waren er 4 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marlou, Igor en MaJin - WaarBenJij.nu En toen waren er 4 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marlou, Igor en MaJin - WaarBenJij.nu

En toen waren er 4

Blijf op de hoogte en volg Marlou, Igor en MaJin

23 Augustus 2012 | Nederland, Amsterdam

Wat een mooie, emotionele dag, die al erg vroeg begon. Na een zeer korte nacht werden we toch nog om 5.00 uur wakker gebeld. Na snel te hebben gedouched en onze koffers op de gang te hebben gezet, zijn we om 5.30 uur gaan ontbijten. De laatste keer met z'n drieen, pfffffffffffff. Na amper een hap door mijn keel te hebben gekregen, zijn we om 6.30 uur naar de lobby van het hotel gegaan om vervolgens met 3 andere stellen naar de luchthaven van Beijing te worden gebracht. Tegen 7.00 uur kwamen we aan bij terminal 3 het nieuwe gedeelte van de luchthaven, welke speciaal voor de Olympische Spelen is gebouwd. Wat een indrukwekkende ruimte. Als een gek hebben we moeten inchecken en zijn we door de controles gegaan, want om 8.00 uur vertrok het vliegtuig naar Chengdu. Ook deze vlucht is weer voorspoedig verlopen en opnieuw heeft ons meisje lekker liggen slapen. Om 10.30 uur zijn we zachtjes geland en werden we opgewacht door onze gids Emilie (dat is haar Engelse naam). Zij heeft ons vervolgens naar het Hotel gebracht, waar we een uur de tijd hadden om ons te settelen en wat op te frissen, want om 13.30 uur moesten we klaar staat en werden we naar het Civiel Bureau gebracht waar we onze kindjes zouden ontmoeten. Bij aankomst werd ons vertelt dat we nog even moesten wachten, want de kinderen en de begeleiders hadden er inmiddels een autorit van zo'n 4 a 5 uur opzitten en waren nog even een hapje gaan eten. Wij hebben toen alvast plaatsgenomen in de ruimte waar de overdracht zou plaatsvinden en met een knoop in onze maag hebben we de minuten weg zitten kijken en toen ................... daar kwamen de 2 mannetjes aan gelopen. Wat er dan door je heen gaat is niet te beschrijven, maar zo onwerkelijk. De directeur van het tehuis en 2 begeleidsters waren meegekomen. In eerste instantie waren beide jongens vrij rustig en heel voorzichtig hebben we het eerste contact gezocht. Jibin reageerde nog niet echt op ons en ook MaJin keek hij alleen met een schuin oog aan. Ach arm mannetje wat moet er toch allemaal door dat bolletje heen zijn gegaan (en nu nog steeds). Van de directeur kregen we een fotoboekje met een aantal foto's gemaakt in ik schat de afgelopen maand. Daarnaast hebben we 2 mooie zelf gemaakte boekwerken gekregen met opnieuw heel veel foto's gemaakt in het tehuis met vriendjes, nanny's en "klas"genootjes. Hierbij is ook heel veel toelichting geschreven, maar wel in het Chinees, dus dat moeten we thuis nog laten vertalen. En als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een cd-tje gekregen met allemaal foto's, dus allemaal dingen van onschatbare waarde voor ons en voor Jibin. Vervolgens hebben wij onze cadeautjes aan het tehuis en de nanny's gegeven en daarna het fotoboek van Colette, wat ik had meegekregen. We hebben er even uitleg bij gegeven en ze waren er ontzettend blij mee (sorry, Colette maar volgens mij heb ik het niet op de foto staan). We hebben ook gelegenheid gekregen om vragen te stellen, maar heel veel wijzer zijn wij er niet van geworden. MaJin is ontzettend lief voor haar broertje en gelukkig wijst hij haar niet af, maar hele dikke vrienden wil hij ook nog niet zijn, dus dat is wel een beetje sneu voor ons meisje die zo haar best doet. Na een poosje was het ijs wel een beetje gebroken en kregen we onze eerste lach (als je maar gek genoeg doet). Na zo'n 40 minuten zijn de verzorgers en de directeur vertrokken en toen kwamen de tranen. Ooh, wat is dat hartverscheurend om te zien en het is dan ook een hele opgave om het zelf ook droog te houden, maar uiteindelijk is dat redelijk gelukt. Langzaam aan hebben wij toen ook het bureau verlaten en zijn we teruggebracht naar ons hotel. We hebben toen wat op de kamer gespeeld en ook nu kon er regelmatig een lachje af. Natuurlijk hebben we geskyped met opa en oma en wat zijn ze trots op hun kleinzoon. Vanavond zijn we hier in het hotel blijven eten en de jongens hebben het keurig gedaan. Eenmaal terug op de kamer is er nog wat gespeeld, maar toen er uitgekleed moest worden, kwamen de waterlanders weer tevoorschijn. Gelukkig kregen we hem na een poosje wel weer stil (met de knuffel van mijn collega Suus) en nu ligt hij lekker te slapen. Ook MaJin heeft het vandaag super goed gedaan. Voor haar is het tenslotte ook niet niks en ze heeft zich echt gedragen als een grote zus. Ik weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen tussen die twee.

Ik zodadelijk nog wat foto's oploaden, maar dat kan even duren

• 23 Augustus 2012 - 15:47

Jan,Bianca, Sam En Yang:

Ohhhhlieve happy family,
    Eindelijk is het dan zover.
    Jullie mannetje is eindelijk bij julie.
    Hartelijk gefeliciteerd.
    Ik zit hier met tranen in mijn ogen jullie verslag te lezen.
    Het is wat je al schrijft, wat gaat er in dat bolletje om.
    Wat een superdag.
    Ga maar lekker genieten van jullie gezinnetje.
    En wat waardevol al die foto's.

Liefs en een hele dikke knuffel voor jullie vier.
    Jan, Bianca, Sam (die nu helemaal niet meer kunnen wachten om naar China te gaanom onze kleine man te halen)

• 23 Augustus 2012 - 15:53

Sandra Bergevoet:

Hoi, van harte met jullie zoon. Wat een prachtige dag voor ons allemaal, en wat zijn we allemaal benieuwd naar de eerste foto's. Ook hier is alles goed gegaan en slapen onze mannetjes heerlijk. Geniet er van en tot volgende week. Gr uit Nanjing

• 23 Augustus 2012 - 16:07

Joyce:

Hoi lieve schatten, van harte gefeliciteerd. Wat een emotionele dag, super bijzonder. Heerlijk dat jullie nu compleet zijn. Via via heb ik al gehoord dat het zo'n mooi manneke is. Ga lekker genieten!! Een hele dikke kus van ons allemaal. Albert, Max, Veerle en Joyce xxxxxxxxxxxxxx

• 23 Augustus 2012 - 16:11

Henrique:

Hallo, Al een tijd volg ik jullie weblog en nu is het dan eindelijk zover. Jullie zijn voor altijd met z'n viertjes! Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!!! Heel veel geluk met elkaar gewenst! Geniet van deze tijd in het vast prachtige China!

Een hartelijke groet,

Henrique (mama van 2 oosterse parels, waarvan een nog in China)

• 23 Augustus 2012 - 16:12

Elizabeth:

Lief gezin van 4 .... oh wat klinkt dit ineens mooi he.

Tranen schieten in me ogen .... jeetje wat een bijzonder verhaal hoor maar oh zo geweldig.

Wat moeten jullie blij, en moe zijn van alles wat er vandaag is gebeurd.

Maar geweldig, hij is bij jullie en laat jullie nooit meer los.

Die lach die komt wel .... hij moet gewoon even aan jullie wennen, moesten wij ook hahahaha "grapje".

Geniet van elkaar.

Elizabeth.

• 23 Augustus 2012 - 16:26

Ingrid:

Hallo lieve schatten,

Wat een heerlijk bericht; en wat een super mooie lach heeft jullie Jibin! Het fototoestel was helemaal in de roos zo te zien. We genieten van een grote afstand met jullie mee, maar gelukkig lijkt het met deze weblog eens stuk dichterbij!

Dikke knufflels van ons 4 aan jullie 4 (wat heerlijk om dat nu eindelijk te kunnen typen!)

• 23 Augustus 2012 - 16:42

HermienWesselink :

Eindelijk met z'n viertjes. Wat een prachtige zoon hebben jullie erbij gekregen. Nu genieten van jullie zoon en Mai Jin van haar broertje. Een fijne reis verder en ik blijf jullie volgen.
    Gr. HermienWesselink

• 23 Augustus 2012 - 16:52

Celeste:

Oh wauw! kippevel.. wauw.. eindelijk met z'n 4en!

Eindelijk het koningskoppel bij elkaar!

Zoals iedereen hierboven al zei (zou er iets van waarheid inzitten haha) GENIET!!!

• 23 Augustus 2012 - 16:53

De Cupidootjes:

Zes lange jaren wachten maar wat was dat het WAARD want jullie hebben nu echt een prachtige knul. Wat een lief en knap koppie!!!!! Wij zijn stiekem ook wel een beetje verliefd. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon!! Wat zijn we blij voor jullie. Wat ontroerend het verslag en de prachtige foto's waarop toch ook al een lach is te zien. En wat fijn dat jullie ook verwend zijn met fotoboekjes, verslagen en een cd. Zo bijzonder en waardevol om te hebben! We zijn blij dat het fotoboekje is ontvangen en dat ze er blij mee zijn! Had wel even om het hoekje willen kijken......
    Geniet van jullie twee prachtige kinderen. Wat een rijkdom. Wij kunnen niet wachten om Jibin life te bewonderen. Het zal een ontroerend moment worden zo straks op Schiphol. Maar voorlopig genieten jullie nog een paar weekjes heerlijk in het mooie China van jullie twee lieve schatten.
    Liefs en een dikke knuffel voor jullie kinderen.
    Bas Colette Zhi en Kai

• 23 Augustus 2012 - 16:58

Rene Karen En Xem:

wauw wat een prachtige foto's en verhaal. zelfs ik moest even slikken. vooral toen ik de foto's zag. hier zaten wij 6 maanden geleden ook... herkenbaar!!
    geniet van jullie tijd in China en van elkaar!! het is zo voorbij!

liefs Rene, karen en Xem Tao ( ook zo'n mooie knul uit Sichuan!!)

• 23 Augustus 2012 - 17:06

Margriet Rijnen:

Hallo alle vier,

Geweldig dat wij dat nu kunnen zeggen. Wij hebben met veel emotie jouw
    Mail gelezen. Ik had vanmorgen je mam aan de lijn en die vertelde dat
    Jibin wat grieperig was. Zal zo over zijn want hij is in goede handen.Het is
    Voor hem ook allemaal vreemd. Komt allemaal goed.
    Ome peter vond het, en ik ook, een schoon menneke !!!!!!
    Welterusten en een dikke kus van ome peter en tante margriet.

• 23 Augustus 2012 - 17:15

Annemarie:

Wat een prachtig mannetje! Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!
    Zelfs als volkomen vreemde van jullie vind ik de foto's heel ontroerend en het lijkt gewoon nu al of hij perfect bij jullie past.....
    Wat een bijzondere tijd....elkaar leren kennen, aan elkaar wennen en genieten. Heel veel geluk met z'n viertjes!

Liefs, Annemarie
    (een stille meelezer die jullie op deze dag toch wel echt even moest feliciteren!)

• 23 Augustus 2012 - 17:15

Jolanda:

Hoi, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllll hartelijk gefeliciteerd met ons neefje, dat jullie je zoontje en broertje mogen noemen. De jongens komen me steeds troosten en blijven vragen of het nog steeds tranen van geluk zijn. Dat kan ik alleen maar bevestigen. Ik moest vandaag werken en de hele afdeling leefde met mij mee.

We hebben de foto's gezien en jullie hebben nu twee knapperts. We kunnen niet wachten om hem in levende lijve te zien, maar we hebben geduld.

We hoorden dat Jibin zich niet lekker voelde. Ga hem maar lekker extra vertoetelen.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX(eerlijk delen) Pjotr,Jurre,Mark en Jolanda

• 23 Augustus 2012 - 17:24

Luc En Marianne:

Eindelijk is jullie grootste wens in vervulling gegaan, Van Harte Gefeliciteerd!
    Wat een heerlijk mannetje en wat een lief koppie heeft hij zeg en dan die lach....om helemaal bij weg te smelten! Super dat MaJin het ook zo goed doet als grote zus. We wensen jullie alle geluk van de wereld en geniet volop van jullie Oosterse kanjers in het prachtige China! Veel liefs van ons en dikke kussen. Luc, Marianne, Li Yan en Yulan.

• 23 Augustus 2012 - 17:31

Joyce:

Ben ik weer. Wat een lekker kereltje. Heerlijke lach!!! Super om hem nu eindelijk te kunnen zien. Ik ben zo ontzettend blij voor jullie. Geniet lekker samen.

Dikke knuffel
    Joyce

• 23 Augustus 2012 - 17:59

Jol En Marc:

Wauwwwww! Wat prachtig!!! Zo blij voor jullie!!! Wauwwww....

• 23 Augustus 2012 - 18:05

Anouschka:

Ach, wat geweldig om jullie zo samen te zien. Geniet van jullie mannetje!

• 23 Augustus 2012 - 18:43

Maud:

Hallo Majin je broertje is heel schattig .
    jij nu als grote zus wat cool hè.
    Je vader en moeder zijn heel trots hè.
    Groetjes Maud en Jalissa

• 23 Augustus 2012 - 18:52

Margriet Rijnen:

Marlou, igor, majin en jibin,

Ik heb uit zitten kijken naar deze mail. Ik hoopte ook dat er
    Een paar fotos bij zouden zitten. Prachtig zijn ze.
    I

• 23 Augustus 2012 - 19:04

Sandra:

Ohhhhh, met tranen in mijn ogen zit ik jullie verhaal te lezen en de foto's te bekijken. Wat een mooi beeld, jullie 4tjes en wat een geweldig knap ventje met een prachtige lach.

Eindelijk na al die jaren is jullie droom uitgekomen, wow!

Hier blijft het spannend, maar 2 dagen erbij :(

Liefs, Sandra, Marcel en Eline

• 23 Augustus 2012 - 19:08

Petra:

Woowwww, wat mooi om te lezen! En ja wat een indrukken krijgt het ventje! Zorg maar goed voor em...ehmmm dat kan niet anders he....n heerlijk manneke hebben jullie gekregen!
    Prachtige fotos van jullie als gezin van 4!
    Geniet ervan ondanks alle indrukken en emoties!
    Nog een goede tijd in China toegewenst, ik blijf meelezen :-)!

Groetjes Henri Petra en Nian-Tzu

• 23 Augustus 2012 - 19:35

Jeroen, Yvonne & En-Ping:

Lieve schatten van harte gefeliciteerd met jullie PRACHTIGE zoon en broertje... wauw!!!!Wat is het een ongelooflijk mooi mannetje zeg, prachtig koppie!!!

Heb met tranen in mijn ogen jullie verhaal gelezen, het was net alsof we er een beetje bij waren. Eindelijk is jullie wens uitgekomen, eindelijk zijn jullie met zijn viertjes. Maar ook het (herkenbare) verdriet bij jullie mannetje... wat goed dat hij het wel laat zien zeg, toppertje!!! MaJin en Jibin worden vast en zeker dikke vrienden.

We kijken uit naar jullie volgende blog, maar voor nu... GENIET :-D

• 23 Augustus 2012 - 19:35

Karin:

Hallo lieverds,

Wat een mooie foto's van een mooi en gelukkig gezinnetje! Het was super om jullie mannetje vanmiddag al te zien en vooral te horen. Want waar een aantal hier schrijven over zijn mooie lach op de foto heb ik die geweldige lach zelfs al mogen horen! En dat was echt fantastisch!!
    Nadat we Skype hadden afgesloten heb ik toh wel even met een verliefde glimlach verdwaasd op de bank gezeten (en nee Ig, dat was niet omdat ik jou op de achtergrond voorbij had zien komen :-P)
    Ik blijf het verwonderlijk vinden hoe vertrouwd het beeld van jullie en Jibin samen al meteen is. Perfect match!!
    Hopelijk is het gelukt hem in slaap te krijgen en liggen jullie nu allemaal lekker op 1 oor. Slaap lekker mocht het toch nog niet gelukt zijn en anders (en dat hoop ik voor jullie) een goedemorgen gewenst!

Tot snel!!! Dikke kusss

• 23 Augustus 2012 - 19:42

Klaas & Patty:

Super, dat alles zo voorspoedig is gelopen, en wat kan jij trots zijn Mahjin, echt super, zoals je dat doet voor je kleine broer.

Vind het echt geweldig weer een verhaal te kunnen lezen, houd de moed er weer in. En de foto's van Jibin, mooi hoor.
    Veel plezier en tot schrijfs.
    Groetjes Klaas en Patty

• 23 Augustus 2012 - 19:49

Hans, Jacqueline, Vanessza, Zseraldina En Sanniyka:

Wauwwww, wat een een dag. NU voor altijd een gezin van 4. Zo lang gewacht, en zo vaak gedacht komt het echt goed en zien nu, 2 kanjers om voor altijd van te houden. GENIET van deze bijzondere resi
    XXX

• 23 Augustus 2012 - 19:53

Wendy:

Wauw, om kippenvel van te krijgen.
    Wat een heerlijk ventje om te zien en wat zal het hartverscheurend zijn geweest die eerste tranen in een voor hem onbekende omgeving.
    Ik hoop dat hij de eerste nacht goed door heeft kunnen slapen zodat hij het een ander kan verwerken.

Geniet van jullie tijd in China en Majin wat ben je toch een geweldige GROTE zus.

Liefs Wendy

• 23 Augustus 2012 - 19:53

Jean-Paul, Patricia, Bibi, Mika & Fee:

Hoi daar met z'n viertjes.
    Wat een mooi kereltje en wat een stralende lach. Dat is toch genieten.
    Kippenvel bij het lezen van de overdracht. Het zit ons nog vers in het geheugen.
    Wat fijn dat alles zo voorspoedig is gelopen.
    Gefeliciteerd en geniet ervan.
    Groetjes uit Loon

• 23 Augustus 2012 - 20:00

Oot:

Hallo Marlou, Igor, Majin en Jibin,
    We hebben de foto s inmiddels al 10 keer bekeken en het zal ook nog wel meer worden. Het is echt een lief manneke, wat een moppie en wat al een vertrouwd gezicht om jullie zo samen te zien. En wat leuk broer en zus samen op de foto. Majin watben je nu toch al een super zus. We kunnen er naar blijven kijken . We wensen jullie een geweldige tijd in China en hopen dat jullie al genietend lekker aan elkaar kunnen wennen. Wederom groetjes van de goolse geiten

• 23 Augustus 2012 - 20:13

Liesbeth :

Wat een mooi manneke. En zo'n lieve lach. Super. Ga maar heerlijk genieten. Gr. Liesbeth

• 23 Augustus 2012 - 20:21

Annemarie:

Bijzondere dag, bijzondere momenten, prachtig manneke erbij, prachtig gezin!
    Nu genieten, wennen..............de eerste klik is er al!

En Shi, Aoying
    Marcel & Annemarie

• 23 Augustus 2012 - 20:41

William:

gefeliciteerd allemaal en tot snel
    het gaat jullie goed
    geniet er van!

dikke kus

• 23 Augustus 2012 - 20:44

Peter, Jeanette, Zhi, YuHua En XinYi:

Lieve familie,

Jibin nu eindelijk in jullie midden.
    Eindelijk die lege plek gevuld.
    Zo een dappere man.... Zo welkom.

Groetjes van ons,

• 23 Augustus 2012 - 20:46

Erik, Jessica & Yue Lin:

Wow zeg wat zien jullie er happy uit. En Jibin lacht nog best wel veel hoor!! (op de foto's dan). Hartelijk Gefeliciteerd hoor met jullie mooie man. En wat mooi om te zien dat MaJin zich zo over hem ontfermt.
    Nu genieten van jullie dagen in Chengdu en van elkaar. Heel veel plezier samen.

Groetjes van Jessica

• 23 Augustus 2012 - 21:29

Laura:

Hoi MaJin,

Wat een leuk broertje heb jij. Ik heb net met mama de foto's gezien en mama heeft het verhaal van Marlou voorgelezen. En wat zat jij in een mooi vliegtuig.
    Dansles was heel leuk maar ik was er wel moe van. Als je terug bent gaan we weer samen naar hiphop.
    Ik ga nu slapen.
    Een knuffel voor jullie allemaal van ons.
    Doei!! Laura

• 23 Augustus 2012 - 21:39

Mar:

Wat een prachtige ontmoeting en mooi kind!
    We wensen jullie n fijne wenningsperiode,

Grtz Mar

• 23 Augustus 2012 - 21:58

Lonneke:

Hoi Igor, Marlou en MaJin,

Eindelijk is jullie droom uitgekomen. jibin. Wat een lieve en knappe jongen.
    Wij wensen jullie heel veel geluk,liefde en een goede gezondheid toe.

Liefs,
    Winston, Lonneke, Lorenzo en Jalissa

• 23 Augustus 2012 - 22:09

Fam. Jansen Uit Venray:

Hallo,

Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en Majin met je broertje. Echt een mooi mannetje en een mooie lach.
    Wij wensen jullie nog een hele fijne tijd in China en geniet lekker van elkaar.
    (We zijn onlangs met onze zoon uit China gekomen, ook het zelfde hotel. We wonen bij Joyce in de straat
    en kon het niet laten om jullie ook even te feliciteren).
    Groetjes, Bart, Natascha, Valerie Lan Ya Di Lucas Lan Yue.

• 23 Augustus 2012 - 22:11

Liefs Frank,Tanja Liyuan En Paseka:

Lieve Marlou en Igor en MaJin,

Mooi! En eindelijk! Geniet er samen van jullie hebben lang genoeg gewacht... Wat een mooi manneke. En wat kan ie al lachen....heerlijk om te zien....tranen prikken in mijn ogen....wij wensen jullie heel veel liefde met elkaar. Wat een pracht gezin zijn jullie. Majin, hoe voelt het om nu de grote zus te zijn?! Veel plezier daar.
    Wij wensen jullie een mooie tijd in china. SAMEN!
    Een dikke knuffel voor Jibin.

Liefs frank, tanja , liyuan en Paseka

• 23 Augustus 2012 - 22:14

Saskia A3=A4:

Compleet! Hartelijk gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. MaJin wat heb je dat goed gedaan en wat ben je lief. Gefeliciteerd grote zus.

En dan dat mannetje die niet weet wat hem overkomt. Hoe ze hem misschien ook hebben voorbereid. Oh alles komt weer terug van onze reis in november en hoe het ging met Joshua. Veel succes met de zorg, de hechting die op gang gaat komen nu.

Samen, wat is dat toch mooi. Een vader en een moeder en een zus voor dit jongetje. Niet meer alleen!

Goede nacht en morgen met 2 kindjes wakker worden.

Lieve groet,
    Saskia
    www.opwegnaarjoshua.blogspot.com

• 23 Augustus 2012 - 22:43

Opa En Oma Van Rosalie En Youri:

Lieve Mensen,van harte gefeliciteerd!!!,met jullie prachtige zoon en broertje,wat een geluk voor hem!!!
    Ga maar lekker van hem genieten!!groetjes Pa en Ma van Ingrid.

• 23 Augustus 2012 - 23:54

Marlies Mattthijssen:

23 Augustus 2012, een dag die jullie nooit meer gaan vergeten. Eindelijk hebben jullie Jibin in jullie armen mogen sluiten. Een prachtige zoon en broertje, wat een geluk.
    Fijn om jullie blog te volgen, herkenbare emoties!

Eindelijk heeft Jibin een mama, papa en dan ook nog een super lieve zus, wat een geluk!

Geniet van deze bijzondere tijd!

Lieve groet,

Marlies
    www.broertjeravez.blogspot.com

• 24 Augustus 2012 - 11:26

Edwin, Anita, Xue-Ling En Y.:

Jaaaaa, wat een heerlijke foto's van jullie, van jullie mannetje. Het geluk spat er (bij jullie) van af en Jibin..... dat wordt een dondersteen om rekening mee te houden!
    Ga genieten verder in China. Het belangrijkste hebben jullie nu in je armen, de rest is papierwerk.....
    Hoop dat jullie eerste nacht goed is gegaan en wat lijkt het me bijzonder om wakker te worden als gezin van 4!
    Anita

• 24 Augustus 2012 - 11:34

Patty:

Als meelezer van jullie blog wil ik jullie van harte felciteren met jullie zoon en broertje! Wat een prachtige eerste foto's, geniet van de kleine man en zijn grote zus.

Patty (mama van Djuna, Aylinn, DiWen* Suzie en Xiang)

• 24 Augustus 2012 - 12:11

Rachel:

Wat heb je jullie verhaal mooi vertaald en met die foto s erbij, echt fantastisch! Kreeg kippenvel bij wat er door de koppies van jullie kinderen en jullie moet gaan maar dat is ook zo n normaal proces waar jullie allemaal op je eigen manier door heen gaan. Geniet intens van de komende tijd in China en we hopen dat jullie manneke meer en meer van die prachtige smile laat zien want wat een gaaf koppie krijgt tie van die lach! Hele dikke knuf voor nu en we kijken al weer uit naar jullie volgende foto s (wat is internet dat een heerlijk item dat je zo dingen kunt delen met elkaar!) JJ en Rachel

• 24 Augustus 2012 - 12:16

Cees Van Der Weegen:

Heftig maar wel heel mooi. Wordt er zelfs emotioneel van. Groetjes en geniet.

• 24 Augustus 2012 - 12:22

Monique :

Gefeliciteerd met jullie Zoon! Tjee wat een verhaal, tranen in mijn ogen! Geweldig om jullie zo happy te zien.. Ik blijf jullie volgen! X

• 24 Augustus 2012 - 12:24

Wendy Bullens:

Ik zit hier met waterige ogen achter mijn pc.
    Wat een heftig, emotioneel, maar mooi verhaal zeg!!
    Ontzetten leuk dat jullie deze site bijhouden, iedere dag lees ik even hoe het jullie vergaat.
    Ik kan nu al niet wachten op jullie volgende verhaal hoe deze dag gaat verlopen.
    Maar beetje bij beetje zal het iedere dag wat beter gaan met jullie gezinnetje!
    Geniet van deze zware maar bijzondere periode.

Groetjes Wendy

• 24 Augustus 2012 - 14:16

Petra Bastian:

Gefeliciteerd met jullie kleine mannetje!
    Ik volg jullie blog al een tijdje en vind het leuk om te lezen, het brengt bij mij ook veel herinneringen terug aan de adoptie van onze dochters. Zij zijn inmiddels al wat groter (12 en bijna 14), maar het blijft leuk om mee te lezen. Wij kregen destijds trouwens ook een soort album met foto's waar wat bijgeschreven was. Dat is zo waardevol! De gids heeft ons toen geholpen met de vertaling. Hij las de vertaling voor in het Engels en wij filmden over zijn schouder mee, zodat wij het later nog terug konden kijken. Misschien heb je hier iets aan? Geniet van de bijzondere tijd in China, jullie hebben er tenslotte lang genoeg op moeten wachten!