Nog even vanaf schiphol - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marlou, Igor en MaJin - WaarBenJij.nu Nog even vanaf schiphol - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marlou, Igor en MaJin - WaarBenJij.nu

Nog even vanaf schiphol

Blijf op de hoogte en volg Marlou, Igor en MaJin

21 Augustus 2012 | Nederland, Amsterdam

Wij zitten inmiddels op schiphol en daar zullen we ook nog even vertoeven. We hebben vertraging en zullen waarschijnlijk pas om 22.30 uur de lucht in gaan. Wij zitten inmiddels gezellig met 2 andere gezinnen met meiden van 8 jaar wat te drinken en de meiden vermaken zich prima. Nog zo'n 2 en half uur en dan gaan we eindelijk vertrekken.

• 21 Augustus 2012 - 21:27

Mar:

Heel voorspoedige reis en een mooie eerste ontmoeting gewenst.

Fijn dat er leeftijdsgenootjes mee reizen dat is echt ideaal, hadden wij ook.

Ik ga jullie volgen!

Lieve groetjes

• 21 Augustus 2012 - 21:58

Elizabeth:

Vertraging .... balen hoor.

Ik zat toevallig net te denken, die zitten ver boven de wolken, vast beetje aan het genieten van de blauwe wolk, maar jullie staan nog op Nederlands bodem ...

Geniet van je reisgenootjes ...

xxx Lies

• 21 Augustus 2012 - 22:30

Ingrid:

Hallo luitjes,

Terwijl ik dit schrijf gaan jullie net de lucht in, maar terwijl jullie dit lezen zijn jullie al in China! (en anders lukte het toch om vanuit het vliegtuig op internet te komen). En dus alweer wat dichter bij Jibin. Welcome to China! Ik hoop dat jullie een hele rustige vlucht hebben gehad! Heb je gids Li al ontmoet? Sterkte met de kriebels voor de grote dag!

Groetjes van ons 4

• 22 Augustus 2012 - 09:19

Wendy:

Vertraging!!!!!! Jullie zijn wel wat gewend dus dat kan er dan ook nog wel bij.
    Wat fijn voor MaJin dat er leeftijdgenootjes mee reizen, scheelt denk ik een heleboel.

Liefs Wendy

• 22 Augustus 2012 - 09:52

Edwin, Anita, Xue-Ling En Y.:

Als jullie het lezen zijn jullie al in China! Doe Li maar de groeten van ons, ze is zo'n schat!
    Morgen de grote dag, we zijn zoooooo benieuwd naar jullie ventje!

Edwin, Anita, Xue-Ling en Y.

• 22 Augustus 2012 - 11:15

Je Zus:

Heb inmiddels vernomen, dat jullie geland zijn. Morgen nog de laatste etappe en dan zijn jullie eindelijk met z'n viertjes en is jullie gezinnetje compleet.
    Ik kan niet wachten.

XXXX Jolanda

• 22 Augustus 2012 - 11:58

Jean-Paul, Patricia, Bibi, Mika & Fee:

Hoi Marlou, Igor en MaJin,
    Jullie zijn nog onderweg. Hopelijk verloopt alles zonder problemen.
    Vanuit Loon op Zand wensen wij jullie een goede reis op weg naar jullie mannetje.
    Wij gaan jullie volgen en kijken nu al uit naar de foto's.
    Groetjes van ons 5en

• 22 Augustus 2012 - 14:22

De Cupidootjes:

Jullie zijn eindelijk in het mooie China. Hopelijk is de vlucht goed verlopen! Het was leuk jullie gisteren nog even te zien. Morgen door naar Chengdu en dan gaan jullie eindelijk Jibin ontmoeten. De spanning zal bij jullie nu wel bijna ten top zijn. Wij kijken uit naar jullie eerste berichtje vanuit China.
    Liefs, Colette