Nog 3 nachtjes slapen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marlou, Igor en MaJin - WaarBenJij.nu Nog 3 nachtjes slapen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marlou, Igor en MaJin - WaarBenJij.nu

Nog 3 nachtjes slapen

Blijf op de hoogte en volg Marlou, Igor en MaJin

18 Augustus 2012 | Nederland, Amsterdam

Oh, wat komt het nu toch allemaal dichtbij. Dacht ik gisteren nog alles helemaal onder controle te hebben, vandaag denk ik daar ineens heel anders over. Ik weet absoluut niet waar ik moet beginnen en mijn hoofd loopt over. Zouden het misschien de spanningen zijn ??????????? Vandaag was ik ook geheel onbedoeld in tranen bij de Albert Hein. Igor en ik kwamen de winkel inlopen en we zagen dat er wat aan de hand was. Blijkbaar was er een klein Afrikaans uitziend meisje van zo'n jaar of 2 a 3 haar papa en mama kwijtgeraakt en een Nederlandse vrouw had zich over haar bekommerd en had haar op haar arm genomen om haar familie te zoeken, die voor alsnog in geen velden of wegen te bekennen was. Werkelijk het kind schreeuwde moord en brand en tja, daar kwamen de waterlanders. Het beeld van die blanke vrouw met dat donkere kindje dat volledig in tranen was en zo verlangde naar de voor haar bekende mensen. Voor mij was dit echt hartverscheurend, andere zullen het vast anders ervaren hebben.

Wij hebben inmiddels al van verschillende mensen een berichtje ontvangen dat ze het kaartje hebben ontvangen. Erg leuk al die enthousiaste reacties. Mocht je nou geen kaartje hebben ontvangen, terwijl je dit wel had verwacht, laat het dan nog even weten. Wij maken dit dan na onze reis in orde.

• 19 Augustus 2012 - 06:45

Rene Karen En Xem:

kan mij voorstellen dat je steeds zenuwachtiger wordt. na zo lang wachten ben je zoooo dichtbij. Hou nog even vol en geniet ook van deze momenten. straks Loopt er een kleinde Jibin rond in jullie huis ( weg met de rust hahaha)

Bedankt voor jullie prachtige kaart, echt super mooi geworden!
    Wij kunnen niet wachten op jullie reisverslag. Misschien ook wel omdat jullie naar Sichuan gaan. Jullie gaan straks je ogen uitkijken in Chengdu. duizenden scooters rijden daar rond en allemaal op electriciteit. Oftwel je hoort ze niet dus ogen open houden :-)

geniet geniet geniet

veel liefs Karen

• 19 Augustus 2012 - 08:45

Karin:

We willen jullie alvast een hele goede reis wensen en een super eerste knuffel met Jibin.
    En we gaan jullie zeker volgen.
    Eric, Karin, Kyo en Meddo

• 19 Augustus 2012 - 11:44

Margriet Rijnen:

marlou je niet te zenuwachtig maken.
    Alles komt goed!

Tante margriet.

• 19 Augustus 2012 - 14:15

Frank, Tanja, Liyuan En Paseka:

De spanning valt duidelijk te lezen..... we zijn er echter van overtuigd dat alles goed komt. We hebben het mooie en originele kaartje ontvangen, erg leuk. Jibin boft maar met zo'n ouders en grote zus.
    Wij wensen jullie een voorspoedige en mooie reis naar jullie zoon Jibin!

Frank, Tanja, Liyuan en Paseka

• 19 Augustus 2012 - 15:36

Jol En Marc:

Ha, mooi kaartje, mooie dochter EN mooie zoon! Op naar China! Ga hem maar vlug halen! X

• 19 Augustus 2012 - 18:19

De Cupidootjes:

Nog twee nachtjes slapen...............................natuurlijk zit je in de zenuwen. En over die waterlanders gesproken, ik hoefde maar het liedje van Kinderen voor Kinderen op te zetten (vandaag gaan we je halen) en daar ging ik weer......
    En voor jullie is het moment toch echt bijna daar. Naar het land van jullie prachtige kindjes!
    Heel erg bedankt voor jullie kaartje. Wat ontzettend leuk zeg! Het kaartje is ook echt super leuk geworden. Wat goed bedacht! We zien elkaar dinsdag nog even. Ben benieuwd hoe het dan met jullie gaat....
    Succes met de laatste wachtloodjes; echt nog maar twee nachtjes!
    Liefs, Colette

• 19 Augustus 2012 - 21:07

Annemarie:

Vanmorgen vroeg kwam En Shi met een pandabeer onder haar arm uit haar slaapkamer......kaartje heeft indruk gemaakt!
    Nog twee nachtjes en dan is het zover: op naar China!
    Op naar Jibin! Op naar julie tweede prachtige oosterse KANJER!

En die tranen......ach.......komen me bekend voor ;)

En Shi, Aoying, Marcel & Annemarie

• 19 Augustus 2012 - 21:07

Annemarie:

Nog twee nachtjes en dan is het zover: op naar China!
    Op naar Jibin! Op naar julie tweede prachtige oosterse KANJER!

En die tranen......ach.......komen me bekend voor ;)

En Shi, Aoying, Marcel & Annemarie