We zitten erbij
Door: kanjeruitchina
Blijf op de hoogte en volg Marlou, Igor en MaJin
24 Mei 2012 | Nederland, Amsterdam
Wat een enorme opluchting is dat.
Ik was van plan om vanmorgen rond 10.00 uur te bellen met K&T, maar om 9.30 uur begon het zo te kriebelen en besloot ik alvast op de site te kijken om te zien of die misschien al was bijgewerkt en tot mijn grote vreugde zag ik dat K&T inderdaad de datum had aangepast naar 11 september 2006. Ik gelijk in een jubelstemming, want als K&T dit op de site zet en je bent niet door hen gebeld, zou je dossier erbij moeten zitten.
Toch wilde ik graag nog wat extra bevestiging, dus toen gelijk maar K&T gebeld. Helaas kreeg ik dezelfde persoon aan de lijn, die ik dinsdag ook had gesproken en waar ik niet echt een goede klik mee heb. Het koste dan ook enige moeite om haar ertoe te bewegen even te controleren of ons dossier echt bij hen was binnengekomen, maar uiteindelijk heeft ze dit toch gedaan en ze kwam met de mededeling dat ik echt gerust kon zijn en dat er echt een voorstel voor ons bijzit.
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
Op de vraag, wanneer wij nu ongeveer Het telefoontje konden verwachten, moest ze het antwoord schuldig blijven. Over het algemeen ligt dit tussen de 3 a 4 weken, dus daar moest ik maar op rekenen. Er komt dus een nieuw aftel/stickervel met 28 vakjes in de hoop dat deze niet helemaal vol geplakt hoeft te worden.
Maar goed, het voorstel is er (bij K&T), dus onze procedure krijgt eindelijk een happy end.